מצרכים
- 2 לבבות חסה
- רבע כוס אגוזי מלך
- כוס קרוטונים
- רבע כוס פרמזן מגורד
רוטב קיסר:
- כף מיונז
- כפית חרדל דיז’ון
- כף חומץ בן יין
- מיץ מלימון שלם
- שן שום
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 4 יחידות אנשובי
- כפית צלפים
- חצי כוס שמן זית
- 50 גרם פרמזן
אופן ההכנה
- מכניסים את כל חומרי הרוטב למעבד מזון וטוחנים לאיחוד
- חותכים לבבות חסה בצורה גסה ומכניסים לקערה
- מוסיפים אגוזים, קרוטונים ופרמזן
- מתבלים בחצי כוס רוטב קיסר
- מערבבים היטב ואוכלים