מצרכים
רוטב:
- לימון שלם
- כפית חרדל דיז׳ון
- כפית מיונז
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור
- רבע כוס חומץ תפוחים
- רבע כוס שמן זית
- כף דבש
שניצל:
- 500 גרם חזה עוף פרוס
- 2 ביצים
- כפית מלח
- כפית שטוחה שום גבישי
- כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
- קמח לבן
- פירורי לחם
ירקות:
- חסה
- רוקט
- עגבניות שרי
- מלפפון
- פלפל צהוב
- בצל סגול
- אבוקדו
אופן ההכנה
- מטגנים שניצל:
- טורפים את הביצים יחד עם התיבול
- מכינים כלי עם קמח וכלי עם פירורי לחם
- מחממים שמן במחבת רחבה
- טובלים חזה עוף בקמח, ביצה, פירורי לחם (בסדר הזה) ומטגנים.
- מכינים את הרוטב וחותכים את הירקות
- חותכים את השניצל לקוביות ומערבבים הכל יחד