מצרכים
- 60 גרם פסטו
- 100 גרם שמנת מתוקה
- נתח סלמון
- פירורי לחם
אופן ההכנה
- מערבבים יחד את הפסטו והשמנת המתוקה ומורחים שכבה נדיבה מהשמנת על הסלמון.
- מפזרים שכבה אחידה של פירורי לחם מעל.
- מכניסים את הסלמון לאפייה בתנור על מצב טורבו ב-180 מעלות למשך 10 דקות. (זמן האפייה משתנה ותלוי בעובי הנתח של הסלמון) בידקו את הסלמון מידי פעם לוודא שאינו מתייבש.
- את יתרת הרוטב נכניס לדקה וחצי במיקרו כדי שהרוטב יסמיך ונעביר לכלי הגשה.
- לאחר האפייה נעביר את הסלמון לכלי הגשה יפה וסיימנו, מגישים חם ביחד עם הרוטב.