מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

סלמון ברוטב פסטו ושמנת

30 דקות / קל / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
סלמון ברוטב פסטו ושמנת של שחר ואורן

מצרכים

  • 60 גרם פסטו
  • 100 גרם שמנת מתוקה
  • נתח סלמון
  • פירורי לחם

אופן ההכנה

  1. מערבבים יחד את הפסטו והשמנת המתוקה ומורחים שכבה נדיבה מהשמנת על הסלמון.
  2. מפזרים שכבה אחידה של פירורי לחם מעל.
  3. מכניסים את הסלמון לאפייה בתנור על מצב טורבו ב-180 מעלות למשך 10 דקות. (זמן האפייה משתנה ותלוי בעובי הנתח של הסלמון) בידקו את הסלמון מידי פעם לוודא שאינו מתייבש.
  4. את יתרת הרוטב נכניס לדקה וחצי במיקרו כדי שהרוטב יסמיך ונעביר לכלי הגשה.
  5. לאחר האפייה נעביר את הסלמון לכלי הגשה יפה וסיימנו, מגישים חם ביחד עם הרוטב.