מצרכים
- 200 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם חמאה
- 4 ביצים
- כף סוכר לבן
- כף קמח
- כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה
- נמיס את השוקולד והחמאה בבן מארי – ניתן להמיס גם במיקרו אך מומלץ להכניס כל פעם ל15 שניות ולערבב שהשוקולד לא יתפרק.
- בקערה נפרדת נטרוף את הביצים יחד עם כל המרכיבים היבשים.
- נמזוג את השוקולד לבלילה ונערבב.
- נמזוג את הבלילה לכלים קטנים עמידים לתנור.
- נפזר מעט שוקולד לבן מלמעלה ונכניס לתנור ל-15 דקות 160 מעלות טורבו.
- כל תנור הוא שונה וגם זה תלוי בכמות ששמתם בכל כלי – לכן אנחנו ממליצים להשגיח ולשים לב לאפייה.
- המרכז צריך להיות רוטט כשמוציאים את הפאדג’ כך שתישאר לנו נימוחה ורכה.