לסרטון המלא:
לחצו כאן למעבר לסרטון
מצרכים
- 1/4 כוס פירה דלעת
- חצי כוס קרח
- שוט ארוך של אספרסו מתערובת פאמפקין ספייס של נספרסו
- כף מייפל
- חצי כפית תערובת תבלין פאמפקין ספייס
- כפית מונין וניל
- 2/3 כוס חלב
קצפת:
- חצי כוס שמנת להקצפה
- 2 כפות אבקת סוכר
מצרכים לתערבות תבליני פאמפקין ספייס ביתית:
- 4 כפיות קינמון
- 2 כפיות זנגוויל טחון
- כפית ציפורן טחונה
- חצי כפית אגוז מוסקט טחון
- חצי כפית הל טחון
אופן ההכנה
- אופים דלעת עד לריכוך ומרסקים אותה לפירה האמצעות מעבד מזון או בלנדר.
- מקציפים את השמנת ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת עמידה.
- לתוך שייקר מכניסים כרבע כוס פירה דלעת, קרח, שוט ארוך של אספרסו מתערובת פאמפקין ספייס, כף מייפל, כוס חלב, חצי כפית תערובת תבלין פאמפקין ספייס וכפית מונין וניל.
- משקשקים היטב ומוזגים לכוס ורטו מאג של נספרסו שמתאימה בול.
- מזלפים קצפת מעל ובוזקים מעט תערובת תבלין לקישוט ולארומה.
- ממחזרים את קפסולה ומתענגים על כוס קפה ברמה של חו״ל.
מתכון ממומן בשיתוף עם נספרסו