מצרכים
- 3.5 כוסות קמח
- 1.5 כוסות מים
- כפית שטוחה שמרים יבשים
- 2 כפות שמן זית
- כפית וחצי מלח
אופן ההכנה
- אל מיקסר עם וו לישה מכניסים קמח, מים ושמרים. מעבדים במהירות נמוכה עד שנוצר כדור.
- תוך כדי תנועה, מוסיפים את השמן ולאחריו את המלח.
- מעבדים במהירות גבוהה במשך 10 דקות עד שהבצק הופך להיות מבריק ואחיד
- משמנים היטב קופסה בשמן זית ומעבירים את הבצק למנוחה של 24 שעות במקרר.
- כעבור יממה נשמן תבנית ונעביר אליה את הבצק. נלחץ בעדינות על הבצק שישתטח אך ניזהר לא להוציא ממנו אתהאוויר.
- נמרח רוטב ביאנקה של גד
- נפזר תערובת גבינות ״קוואטרו פורמאג׳י״ של גד
- נשלח לאפייה בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות