מצרכים
- 3 ביצים מופרדות
- בננה רכה
- רבע כוס קמח (35 גרם)
- חצי כפית מחית וניל
- שליש כוס סוכר (65 גרם)
- חצי כוס אוכמניות
אופן ההכנה
- בקערה אחת מערבבים חלמונים, בננה, קמח ווניל.
- בקערה שניה מקציפים את החלבונים והסוכר.
- מאחדים את שתי התערובות. תחילה מוסיפים חלק קטן מהקצף אל תערובת הבננה, ומערבבים, ואז מוסיפים את יתרת הקצף ומקפלים כדי לשמור על האווריריות.
- מוסיפים את האוכמניות ומערבבים להטמעה.
- מעבירים לשק זילוף וחותכים פתח בקוטר 1.5-2 סמ
- בוחרים במחבת טובה ועדיין משמנים אותה.
- מזלפים עיגולים של בלילה למחבת.
- ניתן לזלף באיזה גודל שרוצים.
- כשרוצים להפסיק את זרימת החומר משק הזילוף, פשוט צובטים את הפייה.
- מכסים ונותנים להתבשל במשך 5 דקות
- הופכים ל 5 דקות נוספות וסיימנו
- אנחנו בחרנו במייפל, אבקת סוכר וחמאה מעל הפנקייק אבל תתפרעו ותוסיפו מה שאתם אוהבים!