מצרכים
לשיפודים:
- קילו פרגיות חתוכות לקוביות
- שיפודי יקיטורי
- 3 כפות קרם קוקוס 20%-24% (יוגורט יווני למי שלא שומר כשרות)
- 3 שיני שום כתושות
- כפית ג’ינג’ר כתוש
- חצי כפית כמון
- 1 כפית גראם מסאלה.
- 1 כפית פפריקה חריפה.
- רבע כפית כורכום
- חצי כפית אבקת פלפל שאטה
- רבע כפית עלי חילבה
- כף מיץ לימון
- 3 כפות שמן
- כפית מלח גס.
להגשה:
- כוסברה קצוצה
- פלפל צ’ילי
אופן ההכנה
-
מערבים את כל המצרכים היטב בקערה ומשפדים את הפרגיות.
-
נותנים לשיפודים לנוח למשך שעה עד 24 שעות במקרר. (ככל שתתנו לזה יותר זמן כך הטעמים יספגו טוב יותר)
- צולים על המנגל, לא לפחד קצת לשרוף את הקצוות.
-
למשקיעים ניתן להגיש עם כוסברה ופלפל חריף.
-
מומלץ גם עם רוטי חם!
בתאבון
מתכון בשיתוף עם רינת ינסמן המהממת