מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

צלעות טלה בזיגוג בירה

שעתיים וחצי / קל / 3 סועדים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
צלעות טלה בזיגוג בירה של שחר ואורן

מצרכים

  • 800 גרם צלעות כבש
  • 2 בצלים סגולים בינוניים
  • חצי ליטר בירת ויינשטפן
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 כפית מלח
  • רבע כוס חומץ תפוחים
  • כף סילאן

אופן ההכנה

  1. משרים את הצלעות ביחד עם בצל חתוך לרצועות, בירה, סוכר ומלח למשך 30 דקות.
  2. מסדרים את ההצעות בתחתית הסיר ומוזגים הכל מעל, מביאים לרתיחה.
  3. מבשלים למשך שעה על אש נמוכה עם מכסה סגור.
  4. מסירים את המכסה ומבשלים על אש בינונית עד לצמצום הרוטב.
  5. מסדרים את הצלעות על צלחת, ואת הרוטב שנשאר מערבבים עם סילאן ומוזגים הכל מעל הצלעות.