מצרכים
- 800 גרם צלעות כבש
- 2 בצלים סגולים בינוניים
- חצי ליטר בירת ויינשטפן
- 2 כפות סוכר חום
- 1 כפית מלח
- רבע כוס חומץ תפוחים
- כף סילאן
אופן ההכנה
- משרים את הצלעות ביחד עם בצל חתוך לרצועות, בירה, סוכר ומלח למשך 30 דקות.
- מסדרים את ההצעות בתחתית הסיר ומוזגים הכל מעל, מביאים לרתיחה.
- מבשלים למשך שעה על אש נמוכה עם מכסה סגור.
- מסירים את המכסה ומבשלים על אש בינונית עד לצמצום הרוטב.
- מסדרים את הצלעות על צלחת, ואת הרוטב שנשאר מערבבים עם סילאן ומוזגים הכל מעל הצלעות.