מצרכים
- גביע קוטג׳ תנובה 5%
- כף וחצי אבקת סוכר
- חצי כפית מחית וניל
- 80 גרם שוקולד חלב
- עוגיות שאוהבים (אנחנו הכי אוהבים שוקולד צ׳יפס, אבל כל עוגיה תתאים)
אופן ההכנה
- טוחנים את הקוטג׳, אבקת הסוכר ומחית הוניל עד למקרם חלק (מעבד מזון / מוט בלנדר).
- מורחים על עוגיה שאוהבים, וסוגרים עם עוד עוגייה למעלה.
- מכניסים להקפאה של 3-4 שעות
- מחממים את השוקולד במיקרו. (לחמם בפולסים קצרים – 10 שניות כל פעם, מוציאים ומערבבים עד שהשוקולד חלק.)
- טובלים את הקוקילידות
- מניחים על צלחת ומחכים 20 דקות שהגלידה תתרכך.
- ואוכליםםם אמאלה!!! בתאבון!