מצרכים
- חבילת נקניקיות
- כוס וחצי קמח תירס (300 גרם)
- כוס ורבע קמח (175 גרם)
- שליש בירה לבנה
- רבע כוס סוכר (50 גרם)
- ביצה גדולה
- כף שמן זית
- כף דבש
- שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- רבע כפית מלח
- רטבים שאוהבים: חרדל, קטשופ…
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבלילה יחד
- משפדים נקניקיות (חתכנו מעט את השיפודים כדי שישכבו בתוך סיר השמן
- טובלים את הנקניקיות בבלילה ומכניסים מיד לשמן בטמפ 170 מעלות
- מוציאים כששחום
- טובלים ברטבים שאוהבים ובתאבון!
- כן, ככה פשוט.