מצרכים
-
בצל
-
כף שמן
-
עגבניית מגי
-
מיונז למריחה
-
גאודה עמק
-
2 ביצים רכות
-
חסה לאליק
-
לחם לבן פרוס
אופן ההכנה
- מטגנים בצל בשמן עד הזהבה
- מבשלים ביצים
- ומרכיבים מגדל:
- מורחים מיונז על פרוסת לחם
- 2 פרוסות גאודה עמק
- חסה לאליק
- עגבניית מגי
- פרוסת לחם
- בצל מטוגן
- 2 פרוסות גאודה עמק
- 2 ביצים חצויות
- פלפל שחור גרוס
- מלח ים אטלנטי גרוס
- מיונז
- פרוסת לחם לסגירה
- חוצים באלכסון ומגישים עם צ׳יפס וקורנושונים