מצרכים
בצק:
- כוס וחצי קמח פסטה
- 2 ביצים
- 2 כפות שמן זית
- קמצוץ מלח
מילוי:
- כוס גבינת גאודה
- כוס קוטג’
- ביצה
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור
- חופן עלי אורגנו
רוטב:
- פחית עגבניות מגורדות
- 3 כפות ממרח עגבניות
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- נערבב את מרכיבי הבצק ונלוש עד לקבלת כדור אחיד וחלק.
- נניח אותו מכוסה למספר דקות ונרדד הכי דק שאפשר.
- נבחר כלי מתאים ולפי הרוחב של הכלי, נחתוך מלבנים מהבצק.
- נערבב יחד את כל חומרי המלית
- נערבב יחד את כל חומרי הרוטב
- נמרח 2 כפות רוטב בתחתית הכלי
- נגלגל בצק במלית ונניח על התפר בתוך הכלי, בצפיפות
- נכסה את הגלילים ברוטב
- נכסה בנייר כסף ונשלח לתנור לחצי שעה על 180
- נסיר את נייר הכסף, נפזר גבינות ונאפה למשך 10 דקות נוספות.