מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

קנלוני גבינות

שעה / בינוני / 3 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
קנלוני גבינות

מצרכים

בצק:

  • כוס וחצי קמח פסטה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שמן זית
  • קמצוץ מלח

מילוי:

  • כוס גבינת גאודה
  • כוס קוטג’
  • ביצה
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • חופן עלי אורגנו

רוטב:

  • פחית עגבניות מגורדות
  • 3 כפות ממרח עגבניות
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  1. נערבב את מרכיבי הבצק ונלוש עד לקבלת כדור אחיד וחלק.
  2. נניח אותו מכוסה למספר דקות ונרדד הכי דק שאפשר.
  3. נבחר כלי מתאים ולפי הרוחב של הכלי, נחתוך מלבנים מהבצק.
  4. נערבב יחד את כל חומרי המלית
  5. נערבב יחד את כל חומרי הרוטב
  6. נמרח 2 כפות רוטב בתחתית הכלי
  7. נגלגל בצק במלית ונניח על התפר בתוך הכלי, בצפיפות
  8. נכסה את הגלילים ברוטב
  9. נכסה בנייר כסף ונשלח לתנור לחצי שעה על 180
  10. נסיר את נייר הכסף, נפזר גבינות ונאפה למשך 10 דקות נוספות.