קרפצ’יו סלק זו מנה ראשונה פופולארית וטעימה שמתאימה לכל ארוחה. קבלו קרפצ’יו סלק מתכון מנצח טעים ואיכותי, בדף תמצאו גם קרפצ’יו סלק פרווה לטבעוניים שבנינו (:
קרפצ’יו סלק מתכון שמתאים לכל ארוחה
מצרכים לקרפצ’יו סלק:
- 2 סלקים
- רוקט
- אגוזי מלך
- שמן זית
- חוצץ בלסמי
- מלח גס
- פרמזן
אופן ההכנה
- נבשל את הסלק במים עד לריכוך ונקלף את הקליפה.
- נגרד בעזרת מנדולינה לפרוסות דקות ביותר. אם אין מנדולינה, אפשר לעשות גם עם סכין.
- נסדר את הסלק בצוקה שטוחה ויפה על צלחת רחבה מאוד.
- נפזר מעל: מלח גס, שמן זית, חומץ בלסמי ואגוזי מלך.
- נקשט עם עלי רוקט.
- אופציונלי: פרמזן מגורד.
קרפצ’יו סלק פרווה טבעוני
נעשה את המתכון עם שימוש בגבינה טבעונית במקום פרמזן או לחלופין ללא גבינה כלל.
אחרי שיש לכם קרפצ’יו סלק וודאי תרצו לעשות לחם מטורף שיעשיר את החוויה, נסו את אחד מאלה: פוקצ’ה מחמצת | לחם כוסמין עם זיתים | לחם כוסמין מחמצת בצל
שתפו אותנו באינסטגרם, נשמח לקבל הצצה על הארוחה המדליקה שהכנתם עם המתכונים שלנו.