מצרכים
- חצי ליטר חלב (2 כוסות מדידה)
- כף קורנפלור (10 גרם)
- כף קקאו (10 גרם)
- 60 גרם שוקולד חלב או מריר (1/3 כוס)
קצפת:
- מיכל שמנת להקצפה 38%
כף פודינג בטעם וניל
אופן ההכנה
- מערבבים את הקקאו והקורנפלור יחד עם החלב היטב באמצעות מטרפה, ומוזגים לסיר דרך מסננת כדי להוציא גושים.
- מוסיפים את השוקולד ומביאים לרתיחה תוך כדי לערבוב מתמיד.
- את הקצפת מקציפים 🙂 אפשר גם ידנית
- מוזגים לכוסות ושותים בהנאה ❤️
פרסום ממומן בשיתוף תנובה