מצרכים
- 4 תפוחי עץ, באופן אישי אני אוהב את הזהובים
- 50 גרם חמאה
- חצי כוס סוכר לבן
- כפית מחית וניל
- חצי חבילת בצק עלים
אופן ההכנה
- נקלף את התפוחים
- נפרוס אותם לרוחב וננקה מגרעינים.
- במחבת רחבה נקרמל את התפוחים עם הוניל והסוכר עד להשחמה קלה ואידוי הנוזלים.
- פותחים בצק עלים לגודל דף A4 ומסדרים את התפוחים.
- מגלגלים את הבצק והתפוחים לגליל ומניחים על התפר.
- נחרוץ 3 חריצים בחלקו העליון של הבצק
- נאפה למשך 40 דקות בחום של 180 מעלות
- נפזר אבקת סוכר בנדיבות
- בתאבון 🙂