מצרכים
- 1 קילו פרגית
- 3 כפות דבש
- 2 כפות שמן זית
- 3 כפות יין לבן
- כפית שטוחה מלח
- כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
- 2 שיני שום כתושות
- כמה ענפי טימין מופרדים לעלים
מתכון לשיפודי פרגיות – אופן ההכנה
- חותכים כל סטייק פרגית ל- 6 חתיכות.
- בקערה מערבבים את כל מרכיבי התיבול
- מוזגים על חתיכות הפרגית ומערבבים שכולן תהיינה מצופות במרינדה.
- מחממים מחבת או מנגל ובזמן הזה הפרגיות סופגות טעם (כמה דקות)
- משפדים את הפרגיות ומעלים לאש
- בתאבון