מצרכים
- 1 ק״ג תפוחי אדמה
- כף סולת
- כפית מלח
- כפית פלפל
- כפית שום גבישי
- רבע כוס שמן זית
אופן ההכנה
- קילו תפוחי אדמה קלופים חותכים לקוביות בגודל בינוני ומבשלים למשך 10 דקות.
- מסננים ומניחים רגע לקירור.
- השכבה החיצונית של תפוח האדמה הופכת לרכה, וזה הזמן להוסיף כף סולת שהופכת את החלק החיצוני לפריך במיוחד!
- אפשר להחליף את הסולת בקמח תירס/ פירורי לחם ללא גלוטן.
- מוסיפים כפית מלח, כפית פלפל שחור גרוס וכפית שום גבישי, רבע כוס שמן זית ומערבבים היטב.
- משטחים על תבנית ואופים בתנור למשך שעה על 200 מעלות. הופכים משי פעם.
- תיזהרו! כי זה ממכר!